ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: (+30) 210 9310136

Pre Junior   

Η pre junior τάξη απευθύνεται σε παιδιά νηπιαγωγείου και πρώτης δημοτικού και παρέχεται από εμάς εντελώς δωρεάν*. Σκοπός του προγράμματος είναι το παιδί να αγαπήσει τη γλώσσα παίζοντας και μαθαίνοντας. Οι «μικροί μαθητές» μαθαίνουν δημιουργικά βασικές λέξεις και φράσεις στα αγγλικά ζωγραφίζοντας, παίζοντας και συμμετέχοντας διαδραστικά (ερωτήσεις – απαντήσεις).

Χρησιμοποιούμε τις κατάλληλες εκπαιδευτικές μεθόδους βασισμένες στην ψυχολογία του παιδιού αυτής της ηλικίας οι οποίες οξύνουν τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και το νου (παντομίμα, role play, flashcards). Τέλος, αφομοιώνουν άριστα τις νέες γνώσεις με τραγουδάκια – ποιήματα και μαθαίνουν εύκολα, γρήγορα και διασκεδαστικά την ξένη γλώσσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό προς το παιδί περιβάλλον. Τα βιβλία που χρησιμοποιούν τα παιδιά είναι κατάλληλα προσαρμοσμένα και απευθύνονται αποκλειστικά στις παραπάνω ηλικίες.

Σε μια σχολική χρονιά καλύπτεται αποτελεσματικά η ύλη της τάξης χωρίς επιπλέον δουλειά στο σπίτι. Η pre junior θέτει τις σωστές βάσεις και παρέχει επαρκείς γνώσεις για την ευκολότερη ένταξη των μαθητών στην επόμενη τάξη.

Τώρα η pre junior και στα Γαλλικά!

*Η pre junior τάξη παρέχεται εντελώς δωρεάν και χωρίς κανένα κόστος ή δέσμευση απο εσάς.