ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: (+30) 210 9310136

TOEIC   

Το TOEIC ( Test Of English for International Communication) είναι διεθνείς εξετάσεις πιστοποίησης της Αγγλικής γλώσσας. Υπολογίζει τη γλωσσική ικανότητα των υποψηφίων και αξιολογεί το επίπεδο των γνώσεών τους . Χρησιμοποιείται για την εισαγωγή των υποψηφίων σε Αγγλόφωνα Πανεπιστήμια Ελλάδας και του εξωτερικού για Πτυχιακά ή Μεταπτυχιακά προγράμματα καθώς και για εύρεση εργασίας σο εξωτερικό.

Είναι από τα πιο δημοφιλή πτυχία παγκοσμίως με περισσότερους από 5 εκατομμύρια υποψηφίους κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο. Είναι τεστ πολλαπλής επιλογής που εξετάζει πόσο καλά μπορεί ο υποψήφιος να επικοινωνεί σωστά με άλλα άτομα στο καθημερινό κοινωνικό και εργασιακό περιβάλλον.

Το TOEIC αναγνωρίζεται σε όλα τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας, της Κύπρου και του εξωτερικού. Στην Ελλάδα θεωρείται αξιόπιστο και αναγνωρίζεται από επιχειρήσεις και διεθνείς οργανισμούς, καθώς και από τους κρατικούς φορείς, συμπεριλαμβανομένου και του ΑΣΕΠ.

Οι εξετάσεις αποτελούνται από Listening Comprehension και Reading Comprehension και διεξάγονται 5 φορές το μήνα στην Αθήνα.