ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: (+30) 210 9310136

Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών   

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών S.M.S. λειτουργεί από το 1990 στην Άνω Νέα Σμύρνη υπό τη διεύθυνση της Κας Στέλλας Μαράνου – Σίνη και ως σήμερα συνεχίζει να προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες στον τομέα των Ξένων Γλωσσών.

Οι δύο δεκαετίες επιτυχημένης πορείας στην ξενόγλωσση εκπαίδευση αποδεικνύουν πως για εμάς η διδασκαλία είναι πάθος, πηγή ζωής και όχι επάγγελμα. Η αγάπη μας για τα παιδιά, η πολύχρονη εμπειρία και η εξειδικευμένη κατάρτιση του προσωπικού μας, η αυστηρή μας οργάνωση, καθώς και η άριστη συνεργασία με τους μαθητές μας, μας οδηγεί στην επίτευξη των στόχων των μαθητών με πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας πάνω από 97% κάθε χρονιά και με αποδεδειγμένα εξαιρετικά αποτελέσματα.

Το SMS ξεχωρίζει για το υψηλό αίσθημα ευθύνης προς γονείς και μαθητές, την εργατικότητα του προσωπικού και την αγάπη για την εκπαίδευση. Γι’αυτό το κέντρο SMS βρίσκεται στην κορυφή της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στην Άνω Νέα Σμύρνη, προσφέροντας βέλτιστες υπηρεσίες με συνέπεια και επαγγελματισμό και εγγυώντας την επιτυχία στους μαθητές του.

Το φροντιστήριο:

φροντιστήριο ξένων γλωσσώνΜε μεγάλες, φωτεινές αίθουσες διδασκαλίας και με ευρύχωρη αίθουσα αναμονής το φροντιστήριο αποτελεί το ιδανικό μέρος για ευχάριστη, δημιουργική μάθηση. Ο χώρος και οι καθηγητές μας ελέγχονται κάθε χρόνο από το ΥΠΕΠΘ (Υπουργείο Παιδείας) επιβεβαιώνοντας τις προυποθέσεις σωστής λειτουργίας. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, η επένδυση σε νέα εκπαιδευτικά μέσα και το φιλικό περιβάλλον του SMS προδιαθέτουν τον μαθητή θετικά ώστε να νιώσει άνετα από την πρώτη στιγμή.

φροντιστήριο ξένων γλωσσώνΟι ώρες διδασκαλίας εναρμονίζονται πλήρως με τα ολιγομελή τμήματά μας, χωρίς να επιβαρύνουν άσκοπα τους μαθητές και είναι απολύτως επαρκείς για την εκμάθηση και εμπέδωση της ύλης. Χάρη στον αυστηρά ολιγομελή αριθμό μαθητών στην τάξη προάγεται η συμμετοχή, η συνεργασία και διατηρείται αμείωτο το ενδιαφέρον το μαθητή. Με τη χρήση διαδραστικού πίνακα (interactive board) καθώς και με την άρτια επιλογή κατάλληλου εκπαιδευτικού υλικού, η περισσότερη δουλειά ολοκληρώνεται μέσα στην τάξη, χωρίς να απαιτείται πολύωρη μελέτη στο σπίτι.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, διοργανώνονται διαθεματικές εργασίες, δραστηριότητες, εκδηλώσεις, εξορμήσεις, καθώς και ταξίδια στο εξωτερικό για τη χρήση και αφομοίωση της Ξένης Γλώσσας!

Συνεργασίες:

palsoΣυνεργαζόμαστε στενά με όλους τους φορείς εξετάσεων στην Ελλάδα, όπως με Europalso, Hellenic American Union, British Council, IFA, Goethe Institut, Instituto Cervantes, Istituto di Cultura Italiana και είμαστε επισήμως αναγνωρισμένα μέλη του PALSO από το 1990.

Η πείρα των 20 χρόνων, η άριστη κατάρτιση του προσωπικού, οι μέθοδοι διδασκαλίας και η αγάπη μας για τα παιδιά, είναι ο συνδυασμός που μας τοποθετεί στην κορυφή της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στην περιοχή μας.