ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: (+30) 210 9310136

Πτυχία Γαλλικών   

IFA Liège ΚΠγ*
Α1 DELF Α1 A1 A1
Α2 DELF Α2 A2 A2
B1 DELF Β1 B1 B1
B2 DELF Β2 – SORBONNE B2 B2 B2
C1 DALF C1 – SORBONNE C1 C1 C1
C2 DALF C2 – SORBONNE C2 C2

*Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας.

ifa logo

Το Γαλλικό Ινστιτούτο (IFA) διεξάγει εξετάσεις και πιστοποιεί την γνώση της γαλλικής γλώσσας. Το DΑLF C1 απαλλάσσει τους Έλληνες φοιτητές, που επιθυμούν να σπουδάσουν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Γαλλίας από οποιαδήποτε συμπληρωματική εξέταση όσον αφορά στις γνώσεις τους στη Γαλλική γλώσσα. Οι κάτοχοι του DALF C2 έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν την Επάρκεια διδασκαλίας της γαλλικής γλώσσας που χορηγείται από το Ελληνικό Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Όλα τα πτυχία του γαλλικού ινστιτούτου αναγνωρίζονται από τον ΑΣΕΠ.

Οι εξετάσεις διεξάγονται δύο φορές το χρόνο, κάθε Μάιο και Δεκέμβριο.

liege logo

Το Πανεπιστήμιο της Λιέγης, ένα από τα παλαιότερα και πιο αξιόπιστα πανεπιστήμια στον κόσμο, εγγυάται την αξιοπιστία των εξετάσεων TFLF (Test Francophone Langue Française). Οι εξετάσεις ακολουθούν το Κοινό Ευρωπαικό Πλαίσιο Γλωσσών με θέματα φιλικά προς τον εξεταζόμενο, που αντιστοιχούν στις ηλικιακές απαιτήσεις των Ελλήνων υποψηφίων. Οι εξετάσεις Πιστοποίησης της Γαλλικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου της Λιέγης TFLF περιλαμβάνουν τα επίπεδα A1-A2, B1-B2, C1-C2. Τα πιστοποιητικά TFLF γίνονται δεκτά ως αποδεικτικά γνώσης της Γαλλικής γλώσσας από τον ΑΣΕΠ και επιπλέον δίδεται επάρκεια διδασκαλίας με το πτυχίο του επιπέδου C2 από το Υπουργείο Παιδείας.

Οι εξετάσεις διεξάγονται δύο φορές το χρόνο, κάθε Ιανουάριο και Μάιο.

kratiko pistopoitiko glossomathias logo

Το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (ΚΠγ) είναι ένα σύστημα εξετάσεων που οργανώνεται και πιστοποιείται από το Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Θεωρείται αξιόπιστο σύστημα πιστοποίησης γλωσσομάθειας, το οποίο αναγνωρίζεται από όλους τους κρατικούς φορείς, όπως ο ΑΣΕΠ. Η εξέταση για τα επίπεδα Α1 και Α2 πραγματοποιείται με ενιαίο διαβαθμισμένο τεστ όπως επίσης και η εξέταση για τα επίπεδα Β1 και Β2.

Οι εξετάσεις διεξάγονται δύο φορές το χρόνο, κάθε Μάιο και Νοέμβριο.

.: Απορίες & Eρωτήσεις :.

Έχετε απορίες σχετικά με τα πτυχία και τις διαθέσιμες πιστοποιήσεις;
Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τα στοιχεία της φόρμας που ακολουθεί: